Relatii de succes

„Lucram cu echipa MiT din 2011, cand am identificat nevoia imbunatatirii proceselor noastre interne privind worklow-ul documentelor, integrarea lor intr-un circuit rapid si structurat, care sa ne permita accesul informatiei si decizii la fel de rapide. Multumim pentru flexibilitatea si spijinul dumneavoastra, dar mai ales implicarea pro-activa in indentificarea solutiilor pentru nevoile noastre!”

Colt Lucian, MRO executive -AUTOLIV Romania

„Fiind alaturi de noi, echipa dvs ne-a ajutat sa ne dezvoltam cu o mai mare usurinta. A reusit sa impuna si sa transmita principiile profesionalismului, construind o relatie bazata pe respect, al carui unic scop este calitatea rezultatului final. Suntem convinsi ca in continuare, echipa MiT ne va oferi servicii impecabile si va ramane cel mai important partener pentru noi”

Dumitru Cetalia, Assistant Manager – QUIN Romania

„Oamenii lucreaza cu oameni – spune un principiu de PR. In virtutea acestuia, Domnule Stefan, am decis sa colaboram in continuare cu dvs si echipa dvs in proiectele noastre de reformare a managementului de documente intern, business process integration si ERP. Va multumesc in nume personal si al intregii companii!”

Gheorghiu Stefan, Presedinte – CREDIDAM Romania

„Tuturor solicitarilor noastre li s-a raspuns cu eficienta si promptitudine. Alaturi de acestea, modalitatea de comunicare prietenoasa si intelegerea nevoilor noastre, ne-au convins ca am facut cea mai buna alegere.┬áMultumim pentru sprijinul si┬áserviciile dumneavoastra.

Pop Dinu, Financial Manager – FUJIKURA┬áRomania