Despre noi

Teamwork - despre Mit ArhivisDMS-MIT ofera servicii in domeniul arhivare documente si Document Management Systems – managementul documentelor electronice, la nivel national.

Scopul nostru este sa eficientizam fluxul fizic si electronic de informatii, solutiile noastre si ale partenerilor, fiind bazate pe o experienta vasta in domeniul arhivarii si managementului integrat al documentelor. Serviciile noastre sunt destinate atat companiilor private cat si institutiilor publice, ale caror activitati insumeaza in timp un volum considerabil de documente, devenind fortate sa isi examineze nevoile si telurile, sa-si reorganizeze si eficientizeze fluxul informational, sa revizuiasca tipul si natura informatiilor colectate si sa stabileasca o procedura de arhivare si utilizare a documentelor proprii.

Calitatea serviciilor, competenta si experienta personalului nostru calificat, dar in cea mai mare masura – ambitia, determinarea si satisfactia clientilor multumiti de serviciile noastre, reprezinta cartea noastra de vizita in domeniul arhivarii documentelor.